Våra tjänster

Hos oss kan du räkna med att allt arbete utförs riktigt ordentligt. Vi vet nämligen att kvalitet är mycket viktigt för våra kunder. Vi bygger energisnålt och tänker på framtidens miljö och skärgårdens unika förutsättningar. Kontakten med oss ska alltid vara lätt och ärlig vilket försäkrar oss om att du är nöjd från början till slut.

Tillbyggnationer

Vi kan hjälpa dig att bygga det hus du önskar. Med totalentreprenad underlättar vi för dig genom att vi tar ansvar för hela byggprojektet och sköter alla kontakter med underleverantörer. Kom gärna och diskutera dina idéer med oss. Kanske kan vi tillsammans hitta lösningar så att din vision blir verklighet. Utifrån vår erfarenhet och kunskap kan vi hjälpa dig att förverkliga dina skärgårdsdrömmar.

Förändra och förbättra

Drömmer du om en ny planlösning i fritidshuset? Ett nytt kök eller kanske någon liten del behöver göras om? Har badrummet gjort sitt? Nytt tak på gästhuset? Vi gör alla typer av renoveringar och skapar inredningar och lösningar så att det blir som du vill. Om du väljer totalentreprenad tar vi hand om hela projektet åt dig.

Renoveringar

Vill du göra om hittar vi tillsammans lösningar så att det blir som du har tänkt dig. Vi kan renovera altaner, trappor, bryggor och annat som kan behöva fixas till. Vi åtar oss även gärna mindre småjobb som byten av dörrar, fönster, bänkskivor, köksluckor m.m.

tjanster

startbild

biljpg